Close sidebar
Close sidebar

Ilie Nastase, in centrul unui nou scandal. A tras-o de par pe sotia lui, Brigitte Sfat, in timp ce se aflau in aeroport

Ilie Nastase a devenit, in ultimul timp, personajul principal al unei serii de scandaluri. Incepand cu lovitura pe care i-a aplicat-o sotiei sale, in urma cu doua saptamani, pana la jignirile adusei unei tenismene si decizia Federatiei de Tenis de a fi suspendat, fostul tenismen este din nou in centrul atentiei.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

De data aceasta, aflat impreuna cu sotia lui in aeroport, Ilie Nastase a fost filmat cum a luat-o de par pe Briggite.

Un pasager a fost martor la intreaga scena si a realizat o filmare pe care a facut-o publica.

Martorul a povestit felul in care s-au comportat cei doi soti la imbarcare si in timpul calatoriei cu avionul. Se pare ca totul a pornit de la niste reprosuri facute de Nastase lui Brigitte pe motiv ca a uitat acasa niste invitatii. Conform acestuia, zborul a fost linistit, mai putin spre final cand au avut un schimb de replici dure si Brigitte a inceput sa planga si sa foloseasca un limbaj vulgar la adresa sotului.

Aproape de aterizare, Ilie i-a spus lui Brigitte sa nu mai planga fiindca erau asteptati afara si nu putea fi vazuta astfel, a mai povestit martorul.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Nu este primul incident de acest tip. Aflati la un eveniment, Ilie Nastase s-a suparat pe Briggite, pe care a lovit-o peste cap.

Fostul mare jucator de tenis a avut o remarca rasista la adresa Serenei Williams, jucatoare de tenis care a declarat de curand ca este insarcinata. Nastase a spus ca conferinta de presa organizata inaintea meciului de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie ca asteapta sa vada ce culoare va avea copilul Serenei." Sa vedem ce culoare va avea. Oare ciocolata cu lapte?", au fost remarcile lui Nastase.

 

Sursa foto: Click.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI