INTERVIUL POATE FI URMĂRIT ACUM LIVE PE PAGINA DE FACEBOOK Stirile Kanal D

Au trecut mai bine de două decenii de când fostul lider mondial în tenis, Ilie Năstase, candida la Primăria Capitalei din partea PDSR și pierdea alegerile în fața lui Victor Ciorbea. De la acel moment și până în prezent, Ilie Năstase spune că în București „nu s-a schimbat absolut nimic!”.

"Aceleași certuri, aceleași persoane fără programe, aceleași jigniri.(....) Scandalurile sunt cele mai bune în România. Așa se câștigă alegerile! Nu cu proiecte, nu cu ce vrei să faci, pe cine vrei să aduci. Nu! Astea nu au nicio valoare! Și în continuare, mai mergem încă 25 de ani tot așa.”, a spus Ilie Năstase ]n exclusivitate pentru știrilekanald.ro.

Citeste si: Simona Halep, despre turneul de la Roland Garros: "Nu voi pune presiune pe mine"

Totodată, în opinia lui Ilie Năstase, Bucureștiul este un oraș care a rămas cu mult în urmă când vine vorba despre infrastructură și standardele europene.

”E foarte greu... Bucureștiul nu are absolut nimic din orașele europene. Absolut nimic! Începând de la poluare, infrastructură, pasaje(...) împrejurul Bucureștiului. Nu există așa ceva!(...) Ăștia toți care candidează asta vor! Scandal! Putere politică! Nu vor să facă lucruri bune pentru bucureșteni.

Și bucureștenii cad în capcana asta. ”, a completat Ilie Năstase.

Nici amintirile din perioada în care a activat ca senator în Parlamentul României nu sunt unele văzute cu ochi buni de cel care a fost desemnat de două ori campion mondial la tenis.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Am stat și eu în Parlament trei ani. Pentru lucrurile bune, lumea se uită în tavan când vine vorba despre vot. Dar legile cu scăpări cu două mâini se votează! Deci aici suntem! Nu se vrea! Înainte se spunea că nu ne lasă Ceaușescu să facem lucruri bune. Acum cine nu ne lasă? Noi, românii, pe noi, românii! Asta se întâmplă în România! Deci aici cine dă mai mult din gură și înjură mai mult la televizor, ăla e câștigătorul la Primăria Capitalei!”, a declarat Ilie Năstase pentru știrilekanald.ro.

Citeste si: Simona Halep a câştigat pentru prima dată turneul de la Roma

Ilie Năstase spune că politica nu se aseamănă deloc cu sportul, acesta fiind și motivul pentru care fostul mare campion a decis să renunțe la cariera de senator.

„La tenis e fairplay! La tenis dacă joci bine, câștigi, dacă joci prost, pierzi! Și asta e în sport: ori câștigi, ori pierzi. În politică... de asta nici nu am putut să stau în politică. La tenis e ușor.”, a spus Ilie Năstase. 

”Primar pentru o zi!” Cum ar fi arătat Bucureștiul dacă Ilie Năstase ar fi fost primar

Ilie Năstase a acceptat provocarea știrilekanald.ro

și a răspuns la întrebarea: Cum ar fi arătat Bucureștiul condus de un fost campion mondial în sport.

„Fiind sportiv, aș face o sală de sport de 20.000 de locuri. Suntem singura capitală europeană care nu are un stadion acoperit de cel puțin 15.000- 20.000 de locuri.(...) Singurul lucru care s-a făcut mai nou și mai solid a fost Stadionul Național de fotbal. Dar și ăla o să cadă în paragină, pentru că este gestionat de Primărie și nu de un privat. (...) Cu poluarea și cu circulația este foarte greu. Deja ne-am încurcat rău de tot și nu știu cine poate să ne descurce. Eu unul, nu pot.”, a fost răspunsul oferit de Ilie Năstase. 

Citeste si: Ioana și Ilie Năstase, veste BOMBĂ pentru fani: „Sper să fie fetiță, să o facem a doua Simona Halep”

Întrebat dacă are vreun regret în ceea ce privește activitatea politică, Ilie Năstase a răspuns negativ și a menționat totodată că nu ar mai fi niciodată de acord să mai ocupe o funcție în Parlamentul României.

„Nu regret. Pentru că, cine știe, acum eram prin pușcărie pe undeva, semnam un contract pe care nu trebuia să îl semnez. Sau eram influențat de prieteni să semnez ceva care nu ar fi trebuit. Bine că a ieșit așa!”, a concluzionat Ilie Năstase pentru știrilekanald.ro. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Fostul mare campion a vorbit și despre legătura pe care o are cu Simona Halep și a povestit întâmplări amuzante din cariera sa de tenismen. Vă invităm să urmăriți întregul interviu pe care Ilie Năstase l-a acordat pentru știrilekanald.ro

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si