Ancheta în cazul morții afaceristului Adrian Kreiner continuă. Doi dintre suspecții care l-au torturat pe milionarul din Sibiu, Adrian Kreiner au fost prinși în Marea Britanie. Este vorba despre Cristian Minae, care a fost găsit în Irlanda și de Laurențiu Ghiță, care a fost prins în Scoția. 

Indivizii au reușit să fie prinși de autoritățile din afară, pe baza informaţiilor oferite de Poliţia Română.

"În urma cooperării polițienești internaționale, dintre autoritățile române și cele din Ungaria, Franța, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și Republica Irlanda, Poliția Română a localizat doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord. 

Cei doi, Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă, au fost depistați de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română. În cauză, polițiștii au informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, cu privire la localizarea și depistarea celor doi, care a solicitat judecătorului de drepturi și libertăți devansarea termenului stabilit inițial, astfel că, pe numele bărbaților au fost emise mandate de arestare preventivă și, respectiv, mandate internaționale de arestare'', potrivit Poliției Române.

Ilie Sitariu, bărbatul din Timiș, care i-ar fi ajutat pe autorii crimei din Sibiu, va rămâne în arest preventiv

Ilie Sitariu, bărbatul din Timiș, care i-ar fi ajutat pe autorii crimei din Sibiu, va rămâne în arest preventiv

Ilie Sitariu va rămâne în arest preventiv

În urma soluţiei publicată miercuri, 22 noiembrie, pe portalul CA Alba Iulia, pe scurt, instanţa „ respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul S.I.

(...), împotriva încheierii penale nr. 104/17.11.2023, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu ”. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ilie Sitariu rămâne în arest preventiv

Ilie Sitariu rămâne în arest preventiv

[Sursa foto: Portal.just.ro]

În acest caz, decizia este definitivă.

Săptămâna trecută, instanța din Sibiu a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, arestarea preventivă pentru 30 de zile, începând cu data de 17 noiembrie, până pe 16 decembrie, a inculpatului cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea făptuitorului. 

Citește și: Erau nemiloși cu propriile lor familii! Ies la iveală detalii uluitoare despre presupușii criminali ai afaceristului Adrian Kreiner

Cine este Ilie Sitariu?

Ilie Sitariu  este bărbatul suspectat că i-a ajutat pe asasinii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner. El ar fi fost cel care i-a ajutat pe infractori să-și ducă planul la bun sfârșit.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

El i-ar fi ajutat cu deplasările, dar și cu cazarea la sosirea în țară și cel mai probabil și după săvârșirea faptelor șocante. 

Citește și: VIDEO- Fiica afaceristului din Sibiu a făcut primele mărturii după noaptea crimei. „M-a amenințat cu arma la tâmplă! A început să mă lovească”

”Suspecții s-au deplasat pe raza localității Dumbrăvița, județul Timiș, la locuința suspectului care i-a adus în Sibiu. În seara zilei de 07.11.2023, în momentul în care s-a aflat public despre decesul victimei, 2 dintre suspecți și suspecta au părăsit cu certitudine țara, în prezent desfășurându-se activități de localizare pentru cel de-al treilea suspect, despre care există date și indicii că se află pe teritoriul României”, au transmis anchetatorii în comunicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si