Iluzie optică pentru testul IQ. Această iluzie optică te va ajuta să îți testezi nivelul de inteligență pe baza deciziei pe care o ia în timp ce încerci să rezolvi problema.

Este o chestiune de IQ să cauți acolo unde trebuie ca să te încadrezi în timpul-limită de maxim 11 secunde.

Citește și: Ai un IQ peste medie dacă vezi mingea ascunsă în imaginea de mai jos. Testul care îți dezvoltă capacitatea de concentrare

Acest test IQ este o modalitate distractivă de a-ți cunoaște coeficientul de inteligență și de a-ți antena puterea de concentrare.

Iluzie optică pentru testul IQ. Poți găsi litera h în maxim 11 secunde?

În imaginea de mai jos, trebuie să identifici litera H ascunsă în grupul de litere „B”. O minte alertă poate identifica h-ul ascuns în 11 secunde.

Imaginea a lăsat mii de internauți nedumeriți că nu au găsit litera ascunsă în interiorul imaginii decât după ce timpul a expirat, potrivit site-ului Jagran Josh.

Încearcă și tu:

Iluzie optică pentru testul IQ. Poți găsi litera h în maxim 11 secunde?

Iluzie optică pentru testul IQ. Poți găsi litera h în maxim 11 secunde?

[Sursa foto: The Bright Side ]

Iluzia optică te ajută să îți antrenezi mintea

Acest teste IQ sunt o modalitate distractivă de a-ți evalua coeficientul de inteligență, potrivit sursei citate.

Iluziile optice sunt de obicei imagini atractive, care intrigă și care par să schimbe forma unui obiect sau desen. Ele îi provoacă pe oameni să schimbe modul creierului de a percepe lucrurile.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Doar persoanele cu „IQ ridicat” pot găsi calul ascuns în această iluzie optică. Testul care îți pune la încercare mintea

Cercetările arată că un creier uman normal poate privi lucrurile sau imaginile în mod diferit, formând o percepție diferită din fiecare unghi.

În cazul iluziei optice de azi, trebuie să cauți printre sutele de litere "b" o literă ascunsă „h” cu formă asemănătoare. printre grupul de alfabet „B” din interiorul imaginii.

Citește și: Ai o inteligență peste medie dacă vezi fata ciudată din imagine în maxim 7 secunde

Se cere să privești imaginea cu atenție înainte de a răspunde la întrebare, deoarece răspunsul este destul de complicat.

Care este soluția la testul IQ

În acest puzzle pentru creier, există 8 rânduri și 26 de coloane ale alfabetului cu „b”-uri. Pentru a găsi h-ul ascuns în 11 secunde, trebuie să cauți rapid în diagonală și să acoperi toate rândurile și coloanele.

Citește și: Test de inteligență. Doar persoanele cu un IQ ridicat găsesc în 7 secunde un cartof printre urși

Ai descoperit litera ascunsă în 11 secunde? Dacă nu, poți vedea răspunsul corect mai jos:

Deci, răspunsul la acest test mental este că h-ul ascuns este plasat în al 5-lea rând și pe a 23-a coloană.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Experții spun că dacă reușești să identifici litera ascunsă din interiorul imaginii în doar 11 secunde, ar putea fi un semn al inteligenței tale extraordinare.

Vestea bună este că devii tot mai inteligent dacă  îți exersezi mai mult creierul rezolvând puzzle-uri dificile cu iluzii optice. Le poți încerca și pe acestea:

Citește și: Iluzia optică pe care doar 2% dintre oameni o rezolvă. Poți găsi cuvântul DATE în maxim 18 secunde?

Citește și: Ai un IQ mare dacă vezi eroarea ascunsă în desenul de mai jos

Citește și: Testul IQ pe care puțini pot să-l rezolve. Ai doar 9 secunde să găsești șarpele din imagine

Citește și: Doar cei cu IQ ridicat găsesc litera ciudată în maxim 11 secunde


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si