Imaginația unor hoți a depășit așteptările și a uimit autoritățile. Doi bărbați au fost surprinși furând mai multe bucăți din linia de tramvai din București, din Sectorul 2, relatează antena3.ro.

Au furat linia de tramvai

Doi bărbați au uimit autoritățile, după ce au fost prinși în flagrant, furând mai multe bucăți din linia de tramvai, în Sectorul 2 din Capitală.

Incidentul a avut loc pe data de 9 martie 2024, în jurul orei 16:30. Hoții, în vârstă în vârstă de 34, respectiv 35 de ani, au fost prinși în fapt de Poliția Capitalei, furând 7 bucăți de șină de tramvai și mai multe obiecte din fier, de pe linia unui tramvai, relatează sursa citată anterior. 

Autoritățile au reușit să recupereze de la bărbați paguba produsă pe linia de tramvai. Asupra celor doi autoritățile au dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Ce pedeapsă a primit îngrijitorul de la Mănăstirea Frăsinei? Doi copii au trecut prin chinuri groaznice, după ce au fost abuzați

tramvai pe sine

Doi bărbați au furat mai multe bucăți din linia de tramvai

[Sursa foto: istockphotos]

Hoți cu un istoric 

Cei doi bărbați surprinși în flagrant furând bucăți din linia de tramvai au un istoric alarmat. Potrivit sursei citate, bărbații sunt suspectați în cazul mai multor infracțiuni de furt, realizate în doar câteva zile.

La data de 5 martie 2024, cei doi ar fi furat un căruț cu mai multe obiecte din fier. După furt, bărbații ar fi mers la un centru de colectare pentru a primi bani pe fierul furat. Infracțiunea a avut loc în spatele unul bloc din Sectorul doi al Capitalei.

În aceeași zi, în jurul orei 20:30, bărbații sunt suspectați că ar fi pătruns în curtea unei instituții, tot din Sectorul 2 al Capitalei, ar fi demontat gardul și apoi ar fi pătruns pe șantier, furând un pichamăr. Potrivit antena3.ro, prejudiciul acestui furt se ridică la suma de 9.000 de lei.

Aceștia sunt cercetați de autorități pentru comiterea a trei infracțiuni de furt calificat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si