Imaginea iti da fiori reci pe sira spinarii: pe un bulevard intens circulat, sunt expus ca la targ sicrie si coroane mortuare!

Disperarea de a face bani cu orice pret i-a impins pe comercianti sa-si scoata marfa in strada: cosciugul, ridicat pe un piedestal, e prezentat mai ceva ca o operata de arta. Langa el, insirate ca la o expozitie sinistra, sunt zeci de coroane pentru morti.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Goana dupa clienti pare sa fie mai importanta decat legea! Barbatul recunoaste ca nu stie daca incalca sau nu legea.

Sebastian Buraga – purt cuv primaria Iasi:" Nu punem la indoiala faptul ca imaginea nu e placuta, ci de faptul ca se incalca legislatia in vigoare ci de faptul ca au ocupat spatiul fara sa plateasca”.

Cei care isi expun marfa in afara tonetelor inchiriate, risca amenzi intre 300 si 600 de lei. O nimica toata pe langa profitul pe care firma de pompe funebre il obtine prin publicitatea agresiva.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si