Bărbatul din Pitești a fost prins de ploaie chiar pe străzile oraşului şi a hotărât să-şi protejeze cei doi cai înhămaţi la caruţă cu umbrela pe care o avea. 

Cu toate că ploua torenţial, bărbatul a stat nemişcat minute în şir lângă cei doi cai pentru a-i calma şi proteja. 

Citeste si: Hidrologii au emis un Cod galben de inundații pe mai multe râuri din țară

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Imaginea a fost suprinsă la Piteşti, de jurnalista Mariana Zaharia, şi a devenit în scurt timp virală pe rețelele de socializare.

Ploile au făcut prăpăd în Dobrogea: mai multe curți au fost inundate

Ploile au făcut ravagii în Constanța, după ce mai multe curți au fost inundate. Probleme au fost și în Tulcea, acolo unde trei gospodării au fost inundate, iar un copac a căzut pe o mașină.

Cinci curţi din comuna Valul lui Traian au fost inundate, iar un copac şi un stâlp au căzut.

Citeste si: Incendiu la acoperișul unei fabrici de prelucrare a laptelui din Mizil

Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis un cod portocaliu valabil pentru localităţile constănţene: Năvodari, Ovidiu, Murfatlar, Cumpăna, Valu lui Traian, Techirghiol, Lumina, Negru Vodă, Topraisar, 23 August, Castelu, Poarta Albă, Limanu, Albeşti, Amzacea, Pecineaga, Mereni, Comana, Bărăganu. 

Potrivit avertizării, se vor înregistra averse torenţiale ce vor depăşi local 35 – 40 de litri pe metru pătrat, frecvente descărcări electrice, grindină, intensficări de scurtă durată ale vântului. 

Citeste si: Mare atenție pentru cei care pleacă în vacanţă în Bulgaria. Recomandările MAE şi pentru cei care merg în Grecia sau Turcia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si