Înmormântările în Iran par desprinse din filmele Science-Fiction. Morții sunt duși la groapă în sicrie ănchise și sigilate iar groparii poartă costume de protecție precum cele de la NASA. Imaginile au fost date publicității de New York Times și fac parte dintr-un scenariu care tinde să devină unul general, pe plan mondial.

 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Iranul este al treilea stat ca număr de îmbolnăviri, după China și Italia. Peste 11.000 de oameni au fost infectați și peste 500 au murit. Ritmul îmbolnăvirilor crește alarmant cu peste 1.000 de cazuri pe zi. Infecția a izbucnit prima dată în Qom, o localitate în care turismul religios este foarte ridicat. Autoritățile au negat pericolul până când inclusiv ministrul sănătății a contactat boala. După aceea s-a invocat un stat inamic ce a ”plantat” infecția în rândul iranienilor.

Citeste si: Prima reacție a lui Vergil Chițac după ce a fost confirmat cu Coronavirus

Citeste si: Avertisment pentru românii din Spania. S-a decretat stare de urgență

Citeste si: Dansatoarea favorită a lui Florin Salam, Cristina Pucean, reacție după articolul WOWbiz.ro! ”Mă duc acum să îmi fac analizele”

Ce se va întâmpla în Europa?

Oricât de teribile par, imaginile cu înmormântrile din Iran nu sunt departe de ceea ce vom vedea în curând și în Europa. În Italia, de exemplu, au fost interzise momentan slujbele de înmromântare, ceea ce înseamnă că rudele celui decedat nu mai pot veni să-l însoțească pe acesta pe ultimul drum.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si