Close sidebar
Close sidebar

Imagini apocaliptice surprinse in Romania! Fenomene rare, tot mai dese in tara noastra! Ce spun specialistii

Imagini rar intalnite in tara noastra au fost surprinse la Teleorman! O tornada a fost filmata de un localnic din Alexandria.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un inceput de tornada a fost surprins in imagini de un localnic din Alexandria. Pe filmare se observa cum in timpul furtunii norii se pun in miscare sub forma unei palnii. Barbatul a postat imaginile pe un site de socializare si au adunat aproape o mie de vizualizari in doar cateva minute.

Fenomenul meteo rar a aparut in judetul cel mai afectat de inundatii.

"In urma precipitatiilor abundente din ultimele minute, situatia la nivelul judetului se prezinta astfel: la Rosiorii de Vede- o curte inundata, se intervine cu o motopompa si 2 pompieri; la Alexandria, pe str. Ciocan- o curte inundata, subsolul unei banci, o curte pe strada Fratii Golesti, o curte pe strada Libertatii. O situatie destul de complicata se regaseste la Calomfiresti, unde sunt mai multe curti inundate, precum si strazi comunale'', precizeaza ISU Teleorman.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

In general, apa a inundat curtile oamenilor, drumuri comunale si strazi. Din fericire, nu avem victime la nivelul judetului.", precizează ISU Teleorman.

Treisprezece localitati ale judetului Teleorman au fost afectate de inundatiile provocare de ploile torentiale din ultimele ore, apa intrand in beciuri, curti si case si acoperind strazi si drumuri comunale.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI