Close sidebar
Close sidebar

Imagini apocaliptice surprinse la Constanta - Tornade si vijelii puternice au fost filmate - Momentele groaznice le vezi aici

Imagini spectaculoase cu doua tornade vin de la Constanta. Cerul s-a intunecat deodata, iar printre nori s-au format pilnii uriase, care s-au abatut asupra orasului. in celelalte judete ale tarii vijelii puternice, cu ploi si grindina au facut prapad, iar la munte a nins. Vestile rele nu se opresc aici. Iata, ce anunta meteorologii.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Un tunet a prevestit, parca, tornada ce avea sa se abata asupra orasului Constanta. Palnia de pe cer s-a format in doar cateva clipe si parea ca va face prapad.

Aceeasi tornada a fost filmata si de un alt locanic, uluit de viteza vartejului

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Tot la malul marii a fost surprinsa si o a doua tornada, de data aceasta la iesire din oras. Un sofer si pasagerul din dreapta au filmat fuiorul  format la altitudine, care crestea vazand cu ochii. 

Imagini apocaliptice vin din Prahova! 4 cai, cu tot cu carute, au ramas blocati in albia raului Doftana, care s-a umflat dupa ploaia abundenta.  Carutasii au reusit sa se salveze in ultimul moment.

La Tulcea, intregul judet a fost inghitit de ape. Ploaia,  ce a durat in jur de o ora, a inundat strazile. Masinile au ramas captive intre suvoaie.

Fenomenele extreme au cuprins intreaga tara. La Dambovita, grindina a distrus gradinile oamenilor, iar la Sinaia, la cota 2000, a nins.

Meteorologii avertizeaza ca, pe langa precipitatii mixte, temperaturile vor scadea drastic in urmatoarele zile. In nordul si centrul tarii se va produce bruma.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI