Bine ati venit in Cluj-Napoca... centru universitar de prestigiu, cladiri istorice cu arhitectura unica in Romania, cluburi si terase de-un farmec aparte si porci care umbla liberi!

Mai mare rasul! si-au spus probabil cei doi tineri care filmeaza. Au dat nas in nas cu doi godaci al caror loc numai pe bulevard nu e!

„Asa ceva e prima data când vad. Porcul pe strada. Nu stiu cum de nu l-o luat careva sa-l pape”.

„Ce sa zic?! Asta-i România noastra”, se aud tinerii pe inregistrare.

Dupa Capitala Moldovei, unde fauna e ceva mai bogata, intalnim si aici animale de ograda: cum din neant n-aveau cum sa apara, ne intrebam: au evadat, oare, din vreun abator?!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Oamenii nu îsi permit sa îsi faca o curte si îi lasa liberi pe strada. Pai si e normal? Nu e normal intr-un oras cu pretentii”.

Bingo! Cel care urcat filmuletul pe internet le-a numit, in gluma, animale de companie, dar in realitate, porcii au alt proprietar. Unul pe care deocamdata nu-l cauta nimeni!

Chiar daca în secolul 21 rar ti-e dat sa vezi asa ceva, oamenii care locuiesc in aceasta zona nu se arata deloc surprinsi de imagini.
Sunt obisnuiti ca in drumul spre casa sa întâlneasca porci, cai sau alte animale de curte.

„Când m-am mutat aicea si noi am crezut ca ne-am mutat la tara. Aici vezi des asa ceva”, spune un localnic.

Nu este prima data cand pe internet apar astfel de imagini. Pe acelasi bulevard, a mai fost filmat si acest calaret neinfricat!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si