Primăria Sectorului 1 a oferit, miercuri, premii elevilor care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat, precum şi rezultate deosebite la olimpiadele internaţionale. Numai că edilul din Sectorul 1, Dan Tudorache, nu a avut pe cine să premieze pentru că niciunul dintre tineri nu mai este în ţară.

„Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, va premia miercuri, 14 noiembrie 2018, începând cu ora 11.00, elevii care au obţinut rezultate deosebite la Examenul Naţional de Bacalaureat, la Evaluarea Naţională (sesiunea iunie-iulie 2018) şi la olimpiadele internaţionale.

În cadrul ceremoniei, care va avea loc în Sala de Consiliu a Primăriei Sectorului 1 din Bd. Banu Manta nr. 9, 22 de elevi vor primi recunoaşterea meritelor şi muncii depuse în cursul anului şcolar. Astfel, edilul Dan Tudorache îi va premia pe elevii din unităţile de învăţământ din Sectorul 1 care au obţinut nota maximă la Examenul de Bacalaureat, la Evaluarea Naţională, precum şi pe cei care au fost medaliaţi la olimpiadele internaţionale“, aşa anunţa Primăria Sectorului 1 miercuri dimineaţă.  Doar că la ceremonie nu a participat niciun tânăr pentru că toţi sunt plecaţi din ţară. Aşa că părinţii au primit distincţiile în locul copiilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Foto: Mihaela Apetrei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si