O furtună extrem de agresivă, aflată sub avertizarea de cod roșu de grindină, s-a abătut peste județul Sălaj. Pentru mulți localnici, a fost pentru prima dată când au văzut cum bucăți mari de gheață, de dimensiunea unor bolovani, cad din cer peste ei.
Zeci de autoturisme au fost grav avariate, dar și gospodării, după ce au fost lovite de grindina de dimensiunea unui ou de găină.

COD ROȘU de grindină. Urmărește înregistrarea din timpul furtunii

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit digi24.ro, săptămâna aceasta mai multe localităţi din Maramureş au fost lovite de furia naturii. Vântul a smuls acoperişurile caselor, iar ploaia torenţială a inundat străzile din Baia Mare. Au fost distruse zeci de maşini, iar străzile au devenit impracticabile din cauza copacilor puşi la pământ.

Şi judeţul Bihor a fost lovit de o furtună puternică. Grindina, de mărimea unei mingi de ping-pong a distrus vegetaţia şi a acoperit repede pământul cu un covor de gheaţă.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si