Specialiştii susţin că motivul crimei ar fi fost invidia sau gelozia, relatează jurnalgiurgiuvean.ro, iar crima s-ar fi petrecut în cartierul Ferentari din Capitală. Apoi, cei trei au transportat cadavrul pe marginea drumului DN 6, unde, pentru a-şi şterge urmele, au recurs la incendierea cadavrului, înghesuit într-o valiză de gen „troller”.

Deocamdată, cei trei sunt reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi judecătorilor pentru emiterea unui mandat de arestare pentru 30 de zile.

Cadavrul carbonizat al femeii a fost găsit la sfârşitul lunii octombrie pe un câmp de lângă DN 6, în judeţul Giurgiu, unde o persoană anunţase că are loc un incendiu.

O săptămână mai târziu, femeia a fost identificată. Era vorba despre o tânără de 32 de ani, Mihaela Sabina Mircea, mama unui copil de opt ani, despre care rudele nu mai ştiau nimic de mai bine de jumătate de an. 

Citeste si: Trei suspecți, duși la audieri în cazul femeii incendiate în valiză

Cine este tânărul de 21 de ani care a incendiat trupul femeii

Surse judiciare au declarat în exclusivitate pentru Gandul.ro că bărbatul, în vârstă de 21 de ani, a fost ridicat în cursul zilei de ieri de oamenii legii de la locuința mătușii lui din Ferantari.

Aceleași surse spun că tânărul în vârstă de 21 ani, Giani Dinu, a transportat trupul Sabinei Mircea cu mașina pe câmpul din Giurgiu, fără a deține un permis auto.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bărbatul, în vârstă de 21 de ani, a fost ridicat în cursul zilei de ieri de oamenii legii de la locuința mătușii lui din Ferantari.

Alături de acesta, la locul incendierii, au mers și cele două surori care au recunoscut în fața anchetatorilor că au comis crima: Elena și Silvia Constantin. Femeile au invocat un motiv absolut halucinant, încercând să îi convingă pe anchetatori că, de fapt, victima ar fi încercat să se sinucidă iar ele au omorât-o în timp ce încercau să o resusciteze. 

Cine era femeia incendiată în valiză

Mihaela Sabina Mircea locuia în orașul Pantelimon, lângă București, la familia fostului ei concubin, plecat la muncă în străinătate acum cinci ani. Tot acolo își creștea și copilul, un băiat de 8 ani. A plecat acum șase luni de acasă, fără să spună nimănui unde și cu cine. Ultima dată au discutat cu ea acum 2 luni, când le promitea că se va întoarce să ia băiatul, numai că nu a mai apărut. 

Potrivit unor surse citate de Antena 3, cauza morţii în cazul Sabinei a fost şoc traumatic şi hemoragic, ceea ce înseamnă că tânăra de 32 de ani a fost bătută fără milă de cei trei suspecţi. Cele două surori criminale:

Samira Constantin, și Elena Constantin, suspecte în crima din Giurgiu

Pe trupul femeii de 32 de ani erau semne clare care dovedesc că fata a fost sufocată, potrivit Romania TV. Semnele au fost descoperite de către anchetatori la nivelul gâtului, prin urmare aceasta ar fi fost sufocată.

Cel mai probabil, tânăra a murit în timp ce întreținea relații intime. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Potrivit rudelor, Mihaela Sabina Mircea lucra la un salon de masaj din Bucureşti, „undeva pe la Unirea”. Familia Sabinei crede că tânăra a fost răpită, sechestrată şi ucisă. Ultima conversaţie pe care oamenii au purtat-o cu ea le-a ridicat suspiciuni.

„Se mai auzea o voce de bărbat. Nu mi-a spus unde este plecată. Mi-a spus băiatul (fiul Sabinei) că se mai auzea o voce de bărbat. O învăţa ce să vorbească, Ne-a spus că e la muncă cu acte în regulă”, a mai precizat Sanda la RTV.

Întrebată cine e tatăl copilului Sabinei, femeia a explicat că este vorba despre un bărbat din Turcia. „Tatăl copilului este un turc. E trecut copilul pe numele unui turc. Îi plătea o alocaţie copilului”, a mai menţionat ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si