Marcel Șerbuc este principalul suspect în cazul uciderii fetei de 12 ani, care a fost găsită în lada unei canapele. Bărbatul a fost capturat în Olanda și dus în arest, în timp ce a fost legat la ochi. Acesta urmează să fie extrădat în România în curând.

Citește și: Suspectul principal în cazul crimei din Berceni și-a băgat concubina în spital. Noi detalii din anchetă

Românul a ajuns în atenția presei după ce a devenit principalul suspect în cazul uciderii fetiței de 12 ani, care a fost găsită moartă într-o canapea. Bărbatul a fost prins după o operațiune incredibilă a oamenilor legii din Olanda, după ce a fost dat în urmărire internațională. Acesta a fost dus în arest în timp ce era legat la ochi.

De ce a fost legat la ochi suspectul crimei din Berceni

Poliția olandeză a desfășurat o operațiune complexă prin care să poată să îl prindă pe Marcel Șerbuc, acolo unde se afla la muncă. Aceștia au acționat cu mascați, iar mai apoi l-au capturat. La puțin timp după ce a fost prins au apărut și primele imagini cu el, care îl surprind în timp ce este dus în arest, având o mască neagră pe ochi, astfel încât să nu vadă drumul și locul în care va ajunge.

Citește și: Mama fetiței de 12 ani, găsită moartă în canapea a spus anchetatorilor că nu este vinovată

În prezent, bărbatul a fost reținut și urmează să fie dus în fața autorităților din Olanda. De asemenea, oamenii legii vor parcurge demersurile legale pentru a fi extrădat și pentru a ajunge în România, unde va da explicații în fața instanței. Acest lucru se va întâmpla curând, imediat ce decizia de extrădare va fi finalizată în Olanda.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cu doar câteva zile în urmă, trupul neînsuflețit al unei fetițe de 12 ani a fost găsit în lada unei canapele, dintr-un apartament din București. Autoritățile au deschis o anchetă amplă, prin care au descoperit că mama fetei era plecată în Spania, la muncă. Femeia a fost chemată în România și s-a declarat nevinovată, iar în cele din urmă a fost eliberată.

Citește și: Ea este fetița ucisă în apartamentul din Sectorul 4 al Capitalei

Ulterior, un nume nou a apărut în anchetă. Marcel Șerbuc a fost declarat principalul suspect în ceea ce privește crima. Acesta a fost dat în urmărire internațională și găsit în Olanda, unde se află și în aceste momente.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Individul i-a recunoscut mamei că el a omorât-o pe Anamaria din greșeală, după ce a dat-o cu capul de cadă. Însă, medicii legiști au contrazis această ipoteză, spunând că a fost ucisă prin asfixiere.

Citește și: Ultimele imagini cu bărbatul suspectat că a omorât-o pe fetița de 12 ani, înainte să fie dat în urmărire internațională. Unde a fost surprins Marcel, când anchetatorii descopereau trupul adolescentei într-un apartament din Sectorul 4


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si