O femeie gravidă a fost lovită de o mașină, joi, pe o trecere de pietoni din Sectorul 3 al Capitalei. Accidentul s-a produs pe str. Gura Caliței, în cartierul Pantelimon, iar șoferul a fugit de la fața locului.

Bărbatul care a lovit o femeie însărcinată pe trecerea de pietoni este cetățean străin

„Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe str.

Gura Caliței din sectorul 3.

Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că o persoană de sex feminin a fost surprinsă și accidentată de un autoturism al cărui conducător nu a rămas la locul producerii accidentului, părăsind locul faptei.

În urma accidentului de circulație a rezultat rănirea pietonului, o femeie însărcinată, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis joi Poliția rutieră.

Citește și: Femeia însărcinată în 8 luni, lovită pe o trecere de pietoni din București, a pierdut sarcina. Șoferul englez, prins pe aeroportul din Cluj!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Femeia spulberată pe trecerea de pietoni era însărcinată în 8 luni și din păcate, a pierdut sarcina. Bărbatul care a lovit-o pe femeie este un cetățean străin, din Marea Britanie, de naționalitate libaneză, în vârstă de 24 de ani. 

A fost prins pe aeroport

Individul a încercat să fugă din țară, dar a fost prins, vineri dimineață, pe aeroportul din Cluj-Napoca.

Poliţiştii au deschis în acest caz dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Citește și: Noi acuzații împotriva fraților Tate. Procurorii DIICOT au extins dosarul pentru "spălare de bani"

”În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, conducătorul autovehiculului a fost identificat în persoana unui bărbat, cetățean străin. Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar în cursul acestei dimineți, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească țara. Persoana în cauză va fi preluată de polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere care vor proceda la conducerea acesteia la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale”, anunță poliția. 

Citește și: Traficul aerian, îngreunat de vremea rea. Întârzieri pe Aeroportul Otopeni

Matertialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si