Close sidebar
Close sidebar

Imagini cu colectia secreta de pornografie cu minori a lui cu Michael Jackson. Anchetatorii au ramas socati cand au descoperit ce ascundea regele pop intr-un dulap secret

O noua inregistrare cu raidul politiei realizat in casa lui Michael Jackson dezvaluie colectia sa de fotografii cu copii dezbracati. Aproape 70 de politsti au realizat verificari la casa artistului, in 2003.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Intregistrarea arata toata casa marelui artist, de la dormitoare la numeroasele manechine in marime naturala.

In urma perchezitiilor, s-a constat ca in spatele unui dulap, regele pop avea un dulap secret, ascuns in camera sa, inchis cu trei lacate. Acolo erau ascunse numeroase jocuri si fotografii cu copii dezbracati.

Printre acestea exista si o fotografie a lui Macaulay Culkin, celebru pentru rolul sau din filmul "Singur Acasa", pe care era scris: „Nu ma lasa singur acasa”.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Politistii au gasit si un numar impresionant de papusi si masinute, relateaza Daily Mail.

Multe dintre fotografiile gasite in casa lui Michael Jackson sunt acte de la tribunal, cand regele muzicii pop a fost data in judecata pentru abuz sexual. Politistii sustin ca in dormitor si in baie au fost gasite cel putin sapte colectii de fotografii cu adolescenti dezbracati.

Una dintre colectii este descrisa ca fiind „o serie de fotografii cu adolescenti din 1800”.

La acea vreme a fost emis un mandat de arestrare, insa Jackson s-a presat singur la politie. Documentele sustin ca Jackson ar fi folosit „imagini explicite cu sacrificii de animale si scene de sex perverse cu ajutorul carora a supus copiii”. Potrivit Radar Online, el avea imagini socante cu copii torturati, nuditate sau scene de sado-masochism.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI