Close sidebar
Close sidebar

Imagini cu impact emotional puternic! O adolescenta este dezbracata, scuipata si batuta in ultimul hal in Parcul Moghioros din Bucuresti. Ce s-a intamplat cu agresorii

O filmare revoltatoare, aparuta pe o retea de socializare, arata cum o adolescenta este umilita, batuta si batjocorita de un grup de 3 fete si un baiat, acesta fiind si cel care filma intreaga scena.Totul s-a petrecut in Parcul Moghioros din Capitala.


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE: Patru adolescenti, cu varste intre 15 si 17 ani, au fost arestati la domiciliu dupa ce au batut o tanara, in doua locuri publice din Bucuresti. Ei sunt acuzati de loviri si alte violente, santaj, lipsire de libertate in mod ilegal si tulburarea ordinii si linistii publice, a declarat, pentru News.ro, Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, care a precizat ca una dintre agresoare va fi supusa unei expertize psihiatrice.

O adolescenta a fost batuta, zilele trecute, de mai multi tineri, imagini din timpul agresiunii fiind postate pe pagina de Facebook a grupului de adolescenti OffTopic.

Fata ar fi fost agresata in doua locuri publice din Capitala, fara sa intervina cineva in ajutorul ei, potrivit informatiilor publicate pe pagina OffTopic.

Adolescenta ar fi fost batuta, dezbracata cu forta si umilita, arata administratorii paginii OffTopic, care precizeaza ca agresorii, care faceau parte din grupul OffTopic, au fost exclusi din aceasta comunitate in urma incidentului.


Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, au existat cinci agresori, cu varste intre 15 si 17 ani, iar patru dintre au fost plasati in arest la domiciliu.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Acuzatiile sunt de loviri si alte violente, santaj, lipsire de libertate in mod ilegal, tulburarea ordinii si linistii publice, a precizat Diana Sarca.

Ea a adaugat ca una dintre agresoare, in varsta de 15 ani, urmeaza sa fie supusa unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili daca a avut discernamant in momentul comiterii faptei.

 

Fata a cazut in capcana intinsa de grup, si s-a trezit pe o alee intunecata a parcului.

Adolescenta a fost dezbracata si scuipata de agresoare, iar pe filmare se aude cum una dintre ele o sfatuieste pe alta sa nu o mai loveasca pe victima cu genunchii in gura, pentru ca "raman urme".La randul ei, agresoarea ii raspunde ca victima nu ar sti sa o descrie si ca nici macar nu stie cine e.

"Fetele se afla in arest la domiciliu, pentru 24 de ore, dupa ce parintii victimei au depus plângere la politie.

Baiatul a fost retinut pentru 30 de zile. Urmeaza decizia judecatorului, in functie de gravitatea situatiei”, potrivit sursei citate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI