Andrei Velcu, zis Tzancă Uraganu, este în culmea fericirii. Manelistul și make-up artista Alina Stoican formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Bruneta așteaptă cu nerăbdare să-și strângă fetița la piept, iar de curând ea s-a postat în oglindă cu burtica de gravidă.

Citește și: Un lăutar cunoscut a fost jefuit de un interlop

Marymar purta o rochie sexy mulată, de culoare roșie, asortată cu un dres negru, pantofi cu toc de aceeași culoare.

Ținuta a fost accesorizată cu o geantă și cu bijuterii extrem de scumpe. Tânăra s-a pozat, ulterior, pe o canapea în timp ce-și desfăcea cadoul primit de Valentine`s Day de la Tzancă Uraganu. Darul de la Uraganu valorează câteva mii de euro bune. „My V-day TZ ❤️❤️❤️❤️❤️”, a transmis Marymar.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO |Tzancă Uraganu dă verdictul după ce reprezentanții ANPC i-au închis shaormeria: „Au găsit niște mici detalii, așa pot să spun!”

Lăutarul se topește după logodnica sa. Tzancă îi face toate poftele brunetei, mai ales de când este însărcinată. Cuplul a mers în vacanțe scumpe peste hotare, iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare. Uraganu își laudă iubita și pe contul său oficial de Facebook.

Acesta postează clipuri cu Marymar în care ea dansează pe ritmuri orientale.

Tzancă Uraganu- colaborare cu Betty Salam

Manelistul se bucură de un succes triumfător și în plan profesional, nu doar personal. Ultima piesă a sa, alături de Betty Salam, a strâns 157 k de vizionări în doar 24 de ore. Piesa se numește „Românca și Țiganca”.

Citește și: Tzancă Uraganu și Alina Marymar au aflat sexul bebelușului. Care a fost reacția celor doi

Uraganu este obișnuit ca piesele sale să ocupe primele locuri în trending în ultima vreme.

Citește și: Tzancă Uraganul a aflat sexul copilului: „Să ne trăiască!”. Ce urmează să aducă pe lume Alina Marymar


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si