Close sidebar
Close sidebar

Imagini cu saracia in care traieste o comunitate de romi romani la periferia unui oras din Polonia

Fotograful Adam Lach a petrecut un an de zile in sanul unei comunitati de romi romani care traiesc la periferia orasului polonez Wroclaw.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Comunitatea de romi s-a stabilit in apropierede granita de Est a Poloniei in urma cu mai bine de douazeci de ani si multi dintre membrii comunitatii sunt nascuti pe teritoriu polonez.

Nici in momentul de fata statutul lor juridic si civil este in discutie si autoritatile locale incearca din rasputeri sa scape de aceasta comunitate.

Desi localnicii, dar si membrii autoritatilor au incercat in repetate randuri sa ii evacueze pe romi de pe teritoriul lor si sa le distruga casele, ei s-au vazut invinsi, mai ales ca in 2016, romii au depus o plangere la CEDO prin care acuza autoritatile orasului de incalcarea Conventiei Pentru Apararea Drepturilor Omului si a Libertatilor Fundamentale.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Fotografiile realizate de Adam Lach vorbesc de la sine despre modul in care aceasta comunitate isi duce traiul de zi cu zi, asa ca alte comentarii sunt de prisos.

Sursa foto: Adam Lach

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI