Sunt primele imagini cu Andrei Burnaz, supravietuitorul atentatului din Londra. Cu un buchet  de trandafiri albi in mana si vizibil emotionat,  tanarul si-a asteptat iubita acasa, la Constanta. Trupul ei neinsufletit a fost repatriat aseara, dupa lungi asteptari.

Andrei  abia si-a stapanit lacrimile, la sosirea sicriului. A fost o durere imensa  pentru toti apropiatii, care au venit pe rand sa-i aduca un ultim omagiu.

Spun despre ea ca era o fiinta deosebita, blanda si iubitoare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Nimeni nu-si explica de ce atentatul de pe podul Westminster s-a rasfrant tocmai asupra ei.

Sfarsitul Andreei Cristea a fost unul tragic. A fost lovita din plin de masina teroristului si proiectata in raul Tamisa, de unde o echipa de salvare a scos-o in stare critica.

Dupa 3 saptamani in care s-a luptat pentru viata, tanara a murit.

Andrei a fost si el ranit in atac, dar a supravietuit ca prin minune. Totul s-a intamplat chiar de ziua lui de nastere, pe care cei doi indragostiti o sarbatoreau la Londra. Andreea va fi inmormantata maine, la un cimitir din Constanta. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si