Close sidebar
Close sidebar

Imagini cu tanarul roman care a supravietuit atacului terorist din Londra, de pe 23 martie cand trupul Andreei a fost adus acasa. Gestul impresionant al tanarului pentru cea pe care a iubit-o e greu de descris in cuvinte.

Avem imagini cu tanarul roman care a supravietuit atacului terorist din Londra, de pe 23 martie. Trupul neinsufletit al iubitei sale a ajuns aseara in Constanta, orasul natal. Gestul impresionant al tanarului pentru cea pe care a iubit-o e greu de descris in cuvinte.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Sunt primele imagini cu Andrei Burnaz, supravietuitorul atentatului din Londra. Cu un buchet  de trandafiri albi in mana si vizibil emotionat,  tanarul si-a asteptat iubita acasa, la Constanta. Trupul ei neinsufletit a fost repatriat aseara, dupa lungi asteptari.

Andrei  abia si-a stapanit lacrimile, la sosirea sicriului. A fost o durere imensa  pentru toti apropiatii, care au venit pe rand sa-i aduca un ultim omagiu. Spun despre ea ca era o fiinta deosebita, blanda si iubitoare.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Nimeni nu-si explica de ce atentatul de pe podul Westminster s-a rasfrant tocmai asupra ei.

Sfarsitul Andreei Cristea a fost unul tragic. A fost lovita din plin de masina teroristului si proiectata in raul Tamisa, de unde o echipa de salvare a scos-o in stare critica.

Dupa 3 saptamani in care s-a luptat pentru viata, tanara a murit. Andrei a fost si el ranit in atac, dar a supravietuit ca prin minune. Totul s-a intamplat chiar de ziua lui de nastere, pe care cei doi indragostiti o sarbatoreau la Londra. Andreea va fi inmormantata maine, la un cimitir din Constanta. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI