A fost zi de doliu in satul Lamaseni, din comuna Radaseni de unde era preotul care a murit intr-un teribil accident in timp ce se ducea la moastele Sfintei Parascheva impreuna cu familia lui. El si fiica sa, Anisia, au fost inmormantati. Asta dupa ce in urma impactului parintele Petru Gavril, sora si cumnatul sau au murit pe loc, iar fiica sa a decedat la spital.

Sute de oameni i-au insotit pe cei doi pe ultimul drum, intreaga suflare din Lamaseni fiind alaturi de preotul Petru Gavril, potrivit adevarul.ro.

Slujba de inmormantare a regretatului parinte si a fetei sale, Anisia, a fost oficiata de un sobor format din 100 de preoti, in frunte cu iPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor. Acest lucru e destul de rar intalnit la noi.

"Pe langa faptul ca a fost un preot bun, a fost un om deosebit. Ne-a ajutat pe fiecare cu orice a putut. Este o pierdere pentru intreaga comunitate. Nu vom mai avea niciodata un preot cum a fost el", a spus o batrana din sat, conform sursei citata mai sus.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Impresionati de tragedia care s-a abatut asupra preotului Petru Gavril, au venit si oameni care nu l-au cunoscut niciodata.

"Nu l-am cunoscut pe preot, insa drama prin care trece familia sa ne-a facut sa fim aici alaturi in aceste clipe grele. Este ceva cumplit, greu de imaginat", a marturisit o femeie.

Citeste continuarea pe Cancan.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si