Close sidebar
Close sidebar

Imagini CUMPLITE. Atac terorist la Nisa. Un camion a intrat in multimea care sarbatorea Ziua Frantei

Un terorist a ucis în noaptea de joi spre vineri cel puţin 80 de persoane, printre care copii, la Nisa şi a rănit alţi cel puţin aproape 150 de oameni, când a intrat cu viteză, cu un camion, în mulţimea strânsă pentru a vedea focurile de artificii pe celebra Promenade des Anglais, la Nisa, au anunţat autorităţile citate de Reuters. ##VIDEO12447##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Primele imagini cu carnajul din Nisa au aparut pe internet. Fotografiile sunt cu adevarat greu de privit si arata cum o atacatorul a lasat in urma zeci de morti intinsi pe sosea. Promenada englezilor, asa cum se numeste bulevardul, a fost inecat in sange, iar o filmare arata cum oamnenii au membrele zdrobite de camionul mortii.

Videoclipul este mult prea daunator emotional, din cate se poate vedea din imagini, asadar, va atentionam ca filmarea nu este recomandata persoanelor sensibile.

 

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

 

ATENTIE, IMAGINI EXTREM DE VIOLENTE, CU CONTINUT EXPLICIT!!!


Şi preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, a anunţat că liderii europeni şi asiatici le-au adus un omagiu victimelor atacului.

“Toţi uniţi împotriva urei şi violenţei”, a scris el pe Twitter. “Este un paradox tragic faptul că victimele atacului de la Nisa sunt oameni care sărbătoreau libertatea, egalitatea, fraternitate”, a adăugat Tusk.



Premierul britanic Theresa May este ţinută la curent în legătură cu “incidentul îngrozitor” de la Nisa, iar autorităţile britanice sunt pregătite să le ajute pe cele franceze, a anunţat vineri Guvernul de la Londra. “Gândurile noastre sunt alături de cei afectaţi de acest incident teribil în ceea ce ar fi fost o zi de sărbătoare naţională”, a precizat purtătorul de cuvânt al Theresei May.

Şi premierii Canadei şi Belgiei s-au declarat consternaţi de atac şi au transmis condoleanţe victimelor.


Militanţii Statului Islamic au ucis 130 de oameni la Paris, pe 13 noiembrie, în cel mai sângeros atac care a lovit continentul în ultimii doi ani. Duminică, francezii au răsuflat uşuraţi când Campionatul European de Fotbal, ce a durat o lună, s-a încheiat fără nicio tentativă de atac în Hexagon.

În urmă cu patru luni, islamişti belgieni cu legături cu atacatorii de la Paris au ucis 32 de oameni la Bruxelles.


Nisa, un oraş cu circa 350.000 de locuitori, este o staţiune de lux şi o metropolă înfloritoare. Mulţi dintre locuitorii săi musulmani au călătorit, însă, în Siria pentru a se alătura ISIS, o care urmată şi de alţi jihadişti care au comis atacuri în Europa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si