Close sidebar
Close sidebar

Imagini cutremurătoare de la accidentul în care a fost implicat preotul care şi-a dat foc în faţa Catedralei Neamului! Cum arată maşina în care a murit un om

Preotul caterisit George Ciulei a devenit celebru după ce duminică şi-a dat foc în faţa Catedralei Neamului, în timpul slujbei de sfinţire a acesteia.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fost preot la o biserică din Cernavodă, George Ciulei şi-a dat foc în faţa catedralei, în semn de protest faţă de decizia mai marilor Bisericii de a-l opri de la slujire. Totul a pornit de la un accident ce a avut în 2015, în care preotul a fost implicat.

Accidentul s-a petrecut pe 18 martie 2015, în Constanţa, după ce Nicolae Chiţu, un tânăr de 26 de ani din Constanţa, care se pare că era băut, a intrat pe contrasens şi a lovit puternic autoturismul condus regulamentar de George Ciulei. Potrivit imaginilor surprinse la momentul accidentului, preotul aflat la volanul autoturismului care venea din sens opus a încercat să-l avertizeze cu farurile, fără succes însă. În urma impactului violent, Nicolae Chiţu şi-a pierdut viaţa, maşina acestuia fiind complet distrusă. De altfel, la acel moment, au existat şi zvonuri cum că tânărul a intrat în maşina de pe contrasens intenţionat, vrând să se sinucidă.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

George Ciulei s-a ales cu răni grave, însă viaţa lui a fost dată peste cap de o decizie a şefilor săi din Biserică.  În urma accidentului, Arhiepiscopia Tomisului a decis să-l suspende şi să-l oprească de la slujire la parohia unde activa de 12 ani.

Motivul invocat de superiorii lui a fost faptul că nu mai poate fi preot şi să săvârşească lucruri sfinte  după ce a comis omor fără voie, iar acest fapt este stipulat în regulamentul bisericesc.

Deşi George Ciulei şi-a angajat un avocat şi a încercat să dovedească mai marilor Bisericii că el este doar o victimă a accidentului, până acum nu i s-a făcut dreptate.

Acesta este motivul pentru care duminică, într-un gest disperat, preotul şi-a dat foc în faţa Catedralei Neamului. Din fericire, doar hainele acestuia au fost cuprinse de flăcări, el dezbrăcându-se imediat!

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI