Close sidebar
Close sidebar

Imagini de colectie cu Gigi Becali! Patronul celor de la FCSB a fost scos din pepeni de un reporter inaintea unui derby cu Dinamo!

Gigi Becali s-a "cumintit" mult in ultimii ani, fiind mai cumpatat in declaratii. Recent, au iesit la iveala cateva filmari din perioada in care patronul Stelei era mai slobod la gura.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Parul alb a adus mai multa intelepciune patronului ros-albastrilor, insa in urma cu cativa ani lui Gigi Becali ii placea sa se implice in scandaluri. Latifundiarului din Pipera i se pusese "pata" pe Malonga Parfait, simpaticul prezentator al unei emisiuni de satira in care personaje din fotbalul romanesc precum Becali sau Gheorghe Stefan erau ironizate editie de editie.

Inaintea unui meci cu Dinamo in Stefan cel Mare, Becali nu a mai rezistat, si cand prezentatorul a incercat sa-i ia un interviu, s-a napustit asupra lui cu o serie de injuraturi.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI