Delfinul a fost adus de curenti in acest golf unde zeci de copii erau in apa. Micutii au fugit ingroziti din mare, speriati de imaginea socanta. Parinti copiilor au intrat in apa si au adus delfinul la mal. S-au grabit apoi sa il acopere.

„Cu ajutorul oamenilor de pe plaja l-am bagat in sac si l-am dus acolo departe ca miroase”, povesteste un martor.

Concluziile sunt clare. Delfinul a murit in plasele pescarilor. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

CHINUITI SI UCISI IN PLASELE PESCARILOR

Bietele mamifere marine isi dau ultima suflare dupa ce trec prin chinuri groznice.

Marian Paiu, ecologist ONG Mare Nostrum: „Mor sufocati in aceste plase. Da, pentru ca au un mecanism care le blocheaza respiratia. Iti tin respiratia pana cand raman fara aer”.

2017 este un an negru. Peste 80 de delffini au fost gasiti esuati, iar cei mai multi dintre ei sunt marsuini.

Daca gasiti un delfin mort pe plaja, sunati la acest numar de telefon. Cei de la ONG intocmesc un raport in care vor sa arate dimensiunile macelului din Marea Neagra.

Ecologistii spun ca pescarii pot salva delfinii daca monteaza niste dispozitie speciale de semnalizare pe plasele folosite in mare.

Marian Paiu, ecologist ONG Mare Nostrum: „Acele dispozitive sunt destul de scumpe si le este frica sa nu fie introduse si la un moment date i sa trebuiasca sa le achizitioneze”.

Marsuinul este o specie de delfin aflata pe cale de disparitie, iar daca autoritatile nu iau masuri curand, aceste superbe mamifere marine vor deveni istorie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si