Fiica lui Aurelian Preda precum și cei care l-au iubit pe artist au fost, weekendul trecut, la Mânăstirea Dervent, la slujba de pomenire de 3 ani de la moartea acestuia. De la eveniment a lipsit Nicușor Iordan, cel mai bun prieten al lui Aurelian Preda, acuzat de fiica acestuia că a agresat-o sexual.

Slujba de pomenire a fost ținută de IPS Teodosie, Arhiepiscopului Tomisului și de Părintele Andrei – stareț al Mânăstirii Dervent.

Evident, nu putea lipsi Părintele Efrem, prieten bun și duhovnic al lui Aurelian Preda.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Anamaria Rosa Preda, fiica adoptivă lui Aurelian Preda, a venit la Dervent alături de familia ei din Italia, adică mama și bunica ei. De asemenea, la mormântul artistului au mai venit interpretul Constantin Măgurneanu și soția lui, Veronica dar și foștii colaboratori de la Etno TV, din echipa emisiunii ”Destine Celebre” pe care Preda a realizat-o la postul muzical.

Fiica lui Aurelian Preda: ”Am reușit să facem o pomenire liniștită”

”Tată drag, ieri a fost pomenirea de 3 ani de când tu ai plecat la cer, în corul îngerilor.

Alături de Părintele Stareț Andrei, Părintele Efrem, IPS Teodosie, obștea Mânăstirii Dervent, familia ta și oamenii ce te iubesc necondiționat și nu te-au uitat am reușit să facem o pomenire liniștită și cu multă încărcătură emoțională. Te iubesc și te voi iubi mereu, nimeni și nimic nu va putea schimba asta vreodată! Vă mulțumesc tuturor celor prezenți și pentru că ați dat dovadă de prețuire, respect și iubire pentru tatăl meu, Aurelian Ion Preda” Doamne ajută”, a scris fiica lui Aurelian Preda pe contul ei de socializare.

Aurelian Preda a murit pe 27 septembrie 2016, la o clinică din Viena, Austria, la doar 46 de ani. Artistul suferea de cancer la colon.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si