Au apărut noi imagini halucinante de pe camerele de supraveghere, din noaptea de 30 spre 31 iulie 2023, chiar din locul în care Shara a murit! 

Mama băiatului, șocată de cele întâmplate

Tânăra de doar 16 ani le-a spus părinților săi că merge la un concurs școlar în județul Neamț cu trenul, însă în realitate lucrurile au stat altfel. Deși a sunat-o pe mama ei pentru a o anunța că a ajuns în siguranță, Shara Ionășchiță nu prevestise și ce avea să i se întâmple.

Pe imagini se vede momentul în care Shara ajunge în casa lui Matteo, un tânăr de 19 ani. Cei doi urcă la etaj şi apoi intră în camera băiatului. În tot acest timp, în casă se afla și mama lui. După câteva ore, tânărul a ieșit din cameră agitat și și-a chemat mama, deoarece eleva din Bucureşti a început să sângereze şi să aibă convulsii. Despre cei doi se știe că au consumat droguri, dar că au și întreținut relații intime.

Moarte Shara

Au apărut imagini de pe camerele de supraveghere din noaptea în care Shara a murit.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Citește și: Exclusiv! Ce au în comun tragedia de la Lupeni și drama de la Zalău. Detaliile la care nimeni nu s-ar fi gândit: "Așteptarea lor este una și ce se întâmplă în viață este dezamăgitor"

Shara avea droguri în sânge

Femeia a sunat imediat la 112, iar medicii ajunși la fața locului au constatat că Shara avea hemoragie puternică în zona genitală.

La necropsie s-a descoperit ulterior că tânăra prezenta ruptură de vagin. Tot atunci în urma analizelor efectuate la Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” s-a confirmat și faptul că ea avea droguri în sânge, respectiv metcatinonă, un drog sintetic folosit ca alternativă la metamfetamină.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După această tragedie, Matteo Gabor a fost reţinut de procurorii DIICOT alături de doi traficanţi de droguri periculoși, Alexandru Gabriel Mihuț și David Andrei Pascal. 

Moarte Shara

Ea este Shara Ioanășchiței, tânăra de 16 ani din București care a murit în casa unui adolescent din Neamț.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: S-a speriat și a înghițit toate drogurile pe care le avea asupra lui când l-a oprit poliția. Tânăr de 31 de ani din Slatina, mort într-un control de rutină

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Nicu Ionășchiță, tatăl Sharei a declarat că între tragedia de la 2 Mai, unde un șofer drogat a ucis doi tineri de 20 și 21 de ani și cazul fiicei sale sunt multe asemănări.

„Acești copii sunt copii de bani gata, și părinții le permit să facă acest lucru. Acești copii ar trebui duși în centre de tratament. Nu au ce căuta în societate. Eu nu-mi doresc, dar or să mai fie și alte cazuri, pentru că nu s-au terminat drogurile aici”, a spus bărbatul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si