Vorbim despre lacul Beliș din România care i-a surprins pe internauți.  Imaginile superbe au făcut înconjurul internetului. „Opera de artă” este asemănată cu lucrarea lui Dumnezeu. Pe suprafața gheții au apărut mai multe forme uluitoare.

Citește și: Felicitări de Mărțișor 2023. Mesaje și urări de 1 martie 2023: ”Primește primăvara în viață şi în suflet… deschide-ţi aripile şi încearcă să zbori… închide ochii şi încearcă să visezi… nu-i așa că e minunat?”

Capodopera naturii a fost fotografiată pe un lac înghețat din Munții Apuseni. În prezent, este un adevărat spectacol pentru cei care trec prin zonă, fiindcă peisajul este unul de poveste. Imaginile surprinse au făcut înconjurul internetului, reușind să se viralizeze într-un timp foarte scurt.

Imagini de poveste de pe Lacul Beliș

Temperaturile reci de la munte au făcut ca Lacul Beliș să înghețe, iar pe suprafața lui s-a creat un fenomen rar care „fură” ochii oricui. Acesta a înghețat într-un mod spectaculos, formându-se câteva gravuri superbe.

În mediul online au apărut mai multe imagini, unde se pot vedea imaginile surprinzătoare de pe lacul înghețat din Munții Apuseni.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Ziua Femeii vs. Ziua Mamei: Ce se sărbătorește, de fapt, pe 8 martie 2023?

Președintele Rescue Transilvania, Raul Ghiran a publicat imaginile pe rețelele de socializare alături de un mesaj cu privire la minunățiile din natură. În momentul în care Dumnezeu se „joacă”, niciun alt artist nu poate să-l egaleze. El recomandă tuturor curioșilor să urce pentru a vedea peisajul de iarnă, care te lasă fără cuvinte.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Cutremurele din Oltenia au băgat spaima în localnici

„Când Dumnezeu se joacă cu natura, niciun artist nu Îl poate egala! Cel mai bine o demonstrează expoziția, la propriu, a creației pe Lacul Beliș. Forme impunătoare, ca niște gravuri, și absolut remarcabile, realizate parcă în cele mai bine gândite tipare, pastelează suprafața înghețată a apei”, se arată pe pagina Apuseni Transilvania.

Oamenii au rămas profund uimiți de minunile naturii. Postarea a strâns sute de aprecieri, comentarii, dar și distribuiri.

Citește și: Vești importante pentru elevi! Apar noi modificări la admiterea la liceu pe anul 2023. Ligia Deca a dat toate detaliile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si