Close sidebar
Close sidebar

Imagini de ultima ora de la Londra! Ce se intampla acum in locul in care un terorist a ucis cinci oameni si a ranit alti 40!

Londra pare sa isi revina dupa atacul terorist de acum cateva zile! Englezii si-au reluat viata normala, doar Podul Westminster a ramas in continuare inchis si pazit de oamenii legii.

Cornelia Ionescu,


DISTRIBUIE
acest articol

Miercuri, Londra a fost sub teroare, dupa ce un individ  a atacat un grup de persoane aflate foarte aproape de sediul legislativului britanic. Barbatul, in varsta de 40 de ani, a intrat cu autoturismul intr-un grup de turisti care se aflau pe Podul Westminster, apoi, a agresat cu un cutit doi politisti aflati in apropiere, iar pe unul l-a si ucis cu mai multe lovituri. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Imediat, oamenii de ordine au incercat sa evite panica si au indreptat persoanele catre subsolul de la Aqvarium, punct turist aflat langa incident. Dupa trei ore de groaza, in care nimeni nu a mai stiut daca urmeaza un alt atac sau nu, politistii au evacuat zona si, fireste, si pe cei aflati in partea subterana a capitalei Angliei.

Acum insa, la patru zile de la atac, Londra pare ca s-a linistit! “Oamenii si-au reluat viata normala! Merg la serviciu ca de obicei, punctele de interes sunt deschise si multi au si depus flori pentru persoane nevinovate care au murit, in timp ce altii s-au rugat pe cei raniti, printre care se afla si doi romani. Totusi, Podul Westminster este in continuare inchis! Politistii au incercuit zona si nu au lasat pe nimeni sa treaca pana cand nu vor aduna toate probele”, a dezvaluit un roman aflat in Anglia pentru stirilekanald.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI