„În cursul zilei de 24 septembrie 2019, în cauza privind uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru, din localitatea Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, prev. de art. 205 alin. 1, 2 şi 3 lit. b Cod penal, agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. 1 şi 2 lit. c Cod penal, şi omor calificat, prev. de art.

188-189 Cod penal., au fost efectuate percheziţii domiciliare atât în Olanda, la domiciliul cetăţeanului olandez vizat, cât şi în România, la locuinţa temporară a acestuia”, au precizat reprezentanții Parchetului General.

Citeste si: Cuscrul lui Dincă, mărturii șocante: Alexandra si Luiza traiesc, le-a adus la mine in curte!

Accidentul auto în care olandezul criminal și-a pierdut viața s-a petrecut chiar sub ochii polițiștilor. Anchetatorii din România au cerut omologilor din Olanda să-l țină sub supraveghere pe bărbatul de 47 de ani care e principalul suspect în cazul crimei de la Gura Șuții.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Noi dezvăluiri în cazul celor doi bărbați care au agresat pasagerii unei mașini în București! Ce au descoperit polițiștii acasă la ei

Primul martor care a ajuns la locul accidentului a fost o femeie care locuia în zonă. Ea a mărturisit că Johannes Visscher era urmărit de două mașini Audi negre ale autorităților din Olanda.

Oamenii legii spun că nu își atribuie vreo vină în cazul accidentului lui Johannes întrucât suspectul nu a sesizat nicun moment că este supravegheat.

Citeste si: Haos pe Aeroportul Otopeni: Echipamentele din terminalul Plecări, temporar nefuncţionale

Olandezul este bănuit de cel puâin o crimă pe teritoriul României. Bărbatul are opt intrări în țara noastră. În urmă cu ceva timp, o minoră ar fi fost găsită fără suflare, iar modul în care aceasta și-a găsit sfârșitul pare să fie tras la indigo cu cazul fetiței de 11 ani din Gura Șuții.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si