Close sidebar
Close sidebar

Imagini din cabinetul zidarului care se dădea medic stomatolog

După ce s-a mediatizat cazul medicului fals Matteo Politi, un altul scandalos a ieșit la lumină! De această dată este vorba despre un zidar cu 8 clase din Gruiu, județul Ilfov, care a practicat meseria de dentist, pe care a învățat-o de la soția sa.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Astăzi au apărut primele imagini cu cabinetul stomatologic deschis în Gruiu de către falsul medic stomatolog de 50 de ani. Acesta este un zidar cu 8 clase care ar fi învățat meseria de medic stomatolog de la soția sa, care este medic adevărat. Deși localnicii îl știau drept „dentistul comunei”, niciodată nu s-au gândit să ia atitudine cu privire la această situație, dar cazul medicului fals Matteo Politi i-a cam pus pe gânduri, așa că au fost alertate autoritățile.

"Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov efectuează o percheziție domiciliară, în comuna Gruiu, din județul Ilfov, la locuința unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de exercitarea unei profesii fără drept.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Bărbatul bănuit, în vârstă de 50 de ani, din comuna Gruiu, județul Ilfov, ar fi desfășurat activități specifice profesiei de dentist, pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept. Facem precizarea că, această activitate se desfășoară în cadrul unui dosar penal, întocmit în urma sesizării din oficiu a polițiștilor, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exercitare a unei profesii fără drept", se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

 

Sursa: Observator.tv

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI