Madalina Manole a avut o cariera spectaculoasa in lumea muzicii, insa putini stiu ca a cochetat si cu lumea filmului. In 1988, Madalina Manole a fost distribuita in primul si singurul film in care artista a aparut: „Nelu”, in regia lui „Dorin Doroftei”. Regretata cantareata a jucat rolul unei artiste care canta la nunta personajului interpretat de Tora Vasilescu, cea care detinea rolul principal.

Piesa cantata de Madalina se numeste „Pentru noi nu poate fi alt cer” si ii apartine lui Dan Stefanica.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


„Nelu” este povestea unui copil care incearca sa depaseasca drama despartirii parintilor sai. Din distributie mai fac parte actorii Mihai Cafrita, Tudorel Filimon sau Virgil Andriescu.
Artista avea 21 de ani si juca rolul unei cantarete

In momentul in care au avut loc filmarile, Madalina Manole era controlor de trafic la Aeroportul Baneasa si avea la activ cateva premii la cenacluri muzicale. Cateva luni mai tarziu avea sa-l intalneasca pe Serban Georgescu, cel care i-a devenit sot in 1994.
Tot in 1988 a participat la Festivalul Mamaia, unde a obtinut o mentiune. Piesa „Fata draga”, care i-a influentat decisiv cariera a fost lansata abia in 1991.
Madalina a murit in 2010

Madalina Manole a murit in 2010, dupa ce a ingerat o substanta toxica, in locuinta ei din Otopeni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si