Close sidebar
Close sidebar

Imagini-document din singurul film in care a jucat Madalina Manole! Artista avea 21 de ani si era controlor de zbor! La acea vreme, nu-l cunoscuse pe Serban Georgescu, primul ei sot! VIDEO

Madalina Manole a jucat intr-un singur film, in toata cariera ei. Avea 21 de ani si abia debutase in industria muzicala.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Madalina Manole a avut o cariera spectaculoasa in lumea muzicii, insa putini stiu ca a cochetat si cu lumea filmului. In 1988, Madalina Manole a fost distribuita in primul si singurul film in care artista a aparut: „Nelu”, in regia lui „Dorin Doroftei”. Regretata cantareata a jucat rolul unei artiste care canta la nunta personajului interpretat de Tora Vasilescu, cea care detinea rolul principal. Piesa cantata de Madalina se numeste „Pentru noi nu poate fi alt cer” si ii apartine lui Dan Stefanica.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro


„Nelu” este povestea unui copil care incearca sa depaseasca drama despartirii parintilor sai. Din distributie mai fac parte actorii Mihai Cafrita, Tudorel Filimon sau Virgil Andriescu.


In momentul in care au avut loc filmarile, Madalina Manole era controlor de trafic la Aeroportul Baneasa si avea la activ cateva premii la cenacluri muzicale. Cateva luni mai tarziu avea sa-l intalneasca pe Serban Georgescu, cel care i-a devenit sot in 1994.
Tot in 1988 a participat la Festivalul Mamaia, unde a obtinut o mentiune. Piesa „Fata draga”, care i-a influentat decisiv cariera a fost lansata abia in 1991.

Madalina Manole a murit in 2010, dupa ce a ingerat o substanta toxica, in locuinta ei din Otopeni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI