UPDATE: Elicopterul SMURD Craiova care-l transportă pe actorul Florin Busuioc în Capitală a aterizat la Detaşamentul de Pompieri Morarilor, transmite Ministerul Afacerilor Interne. Busu va fi dus la Institutul Naţional pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Ministerul Sănătăţii, Florin Busuioc se află în stare stabilă. „În aproximativ 3 ore din  momentul în care Florin Busuioc a fost preluat de echipele SMURD şi transportat la SCJU Craiova, medicii specialişti  au aplicat corect procedurile medicale care se impun în astfel de situaţii, inclusiv montarea unui stent”, arată MS.   

Echipa a fost condusă de doctorul Paul Traşcă, medic primar cu competenţă în cardiologie intervenţională şi asistat de doctorul Eugen Ţiereanu, medic rezient anul 5 şi doctorul Emilia Goanţă, medic specialist cu competenţă europeană în electrofiziologie.  

”Deoarece în acest moment SCJU Craiova nu are numărul de medici necesari pentru organizarea unor gărzi în specialitatea cardiologie intervenţională, unitatea sanitară organizează gărzi la domiciliu pentru această specialitate, astfel încât să asigure intervenţia în cazuri de urgenţă”, arată un comunicat de presă.  

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Imagini dramatice cu Florin Busuioc, în timp ce era transportat către elicopterul SMURD. Actorul a fost adus cu un elicopter SMURD la Bucureşti, la câteva ore după ce a fost operat la Craiova. 

Ce s-a întâmplat

Florin Busuioc a suferit marţi seară un infarct imediat după ce a ieşit de pe scenă la Craiova. A fost dus de urgenţă la spital şi la puţin timp, medicii au decis să-l opereze acolo, pentru că nu putea fi transportat cu elicopterul din cauza condiţiilor meteo.


 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si