Spitalul Municipal de Urgenta “Elena Beldiman” din Barlad revine in atentia publica la 3 ani de cand s-a aflat intr-un scandal de management defectuos.

De aceasta data, un apartinator al unei bolnav aflat la sectia de Cardiologie a filmat cu ajutorul telefonului mobil imagini dramatice in incinta unui salon. Dupa cum se poate vedea in filmulet, in salon exista trei paturi si patru pacienti si doi bolnavi impart acelasi pat! (O asistenta medicala a fost concediata. Afla de ce!) 

Ca sa incapa, acestia dorm unul cu capul la picioarele celuilalt si incearca pe cat posibil sa nu se deranjeze reciproc. Si mai grav este faptul ca unul dintre cei doi a fost pus la aparatul de oxigen. Batranul are 85 de ani, este cardiac cronic si a fost acceptat in spital, internat, pentru ca starea sa era foarte grava.

Din pacate, pentru ca nu mai existau locuri la sectia de Cardiologie, medicii au decis sa il “cazeze” in acelasi pat cu un alt pacient care are probleme cu inima.

 

Postate pe internet, imaginile dramatice din Spitalul Municipal din Barlad au starnit un val incredibil de furie si indignare in randul internautilor. Acestia sunt revoltati si arata cu degetul spre Ministerul Sanatatii

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

“Offf. Nimic nu s-a facut pentru spitale. Doamne fereste cum stau bolnavii. Hotii fura tara si noi suferim”,

“Astea sunt conditiile la noi. Nu ai bani, mori cu zile. Pacat”,

“Sunt bani suficienti, dar managementul spitalului din Barlad este dezastruos. La Vaslui, spitalul este modern cu aparatura noua”,

“Asa-i in tot Spitalul! Sa vedeti la TBC ce saracie lucie este!”,

“Stand doi in pat se monitorizeaza reciproc. In acest fel, Ministerul Sanatatii poate face reduceri de personal!”, au comentat internautii revoltati, la vederea acestor imagini dramatice.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si