Tânărul se numeşte Orosz Alexandru, era plutonier mecanic conductor la Complexul antiaerian Gepard din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană "Potaissa". Era necăsătorit şi tată a un copil.

El era angajat al M.Ap.N din 2007.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Imediat după accident, colegii lui au început să plângă în hohote lângă trupul militarului mort. Imediat la faţa locului au sosit echipe de criminalişti şi de la Parchetul Miltar.

O comisie a Diviziei 4 Infanterie „Gemina” cercetează cauzele producerii accidentului, fiind anunţat deja Parchetul Militar Cluj.

Reporterii Ştirile Kanal D au surprins nişte imagini dramatice. Imediat după ce militarul s-a electrocutat, patru colegi de-ai săi au sărit în ajutor, dar nu au putut să acţioneze pentru că liniile de înaltă tensiune nu au fost decuplate de la energia electrică. "Opriţi curentul, bă! Moare!", au urlat cei patru către angajaţii CFR. 

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a aflat cu tristeţe despre tragicul incident care a avut loc în această zi, la Alba Iulia, în urma căruia un militar din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană „Potaissa” din Turda a decedat în timp ce participa la activităţile de pregătire a sărbătoririi Centenarului Marii Uniri.

Preşedintele Klaus Iohannis transmite condoleanţe familiei şi camarazilor militarului care şi-a pierdut viaţa la Alba Iulia, alături de întreaga sa compasiune. Preşedintele României a solicitat anchetarea cu celeritate a cauzelor producerii incidentului.

Detalii despre acest caz afli diseară dacă urmăreşti jurnalul Ştirilor Kanal D de la ora 18:45!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si