Echipele de salvatori din Italia au gasit acest caine ingropat intr-un munte de daramaturi, in Provincia Norcia, la o zi dupa seismul care a zguduit centrul Italiei. Doar o minune a facut ca acest biet animal sa ramana in viata! Cand a auzit miscare in jurul lui, a inceput sa-si miste una dintre labute. Parca implora pe cineva sa-l scoata de acolo!

Pe masura ce pompierii au inceput sa-l dezgroape, i s-a zarit si capul animalului.
Fara sa se agite, catelul a asteptat linistit sa fie scos la suprafata. Privea spre cei care se luptau sa-l traga de sub  daramaturi.

Operatiunea de salvare  a fost una  destul de dificila, deoarece catelul  era pur si simplu blocat in totalitate  in gramada de moloz.Pompierii au sapat incet pe langa corpul animalului pentru a-l putea scoate.

Imediat dupa ce au reusit sa-l  scoata  de sub daramaturi, pompierii i-au dat cainelui apa. Si, apoi  l-au predat unui medic  veterinar.

Mare noroc au avut si  mai multe pisici din Norcia care au scapat cu viata dupa  cutremurul de duminica.Echipele de interventie le-au gasit si le-au salvat la timp.

Seismul de duminica din centrul Italiei a avut o magnitudine de 6,5 grade pe scara rihter si  a distrus numeroase cladiri din  regiunile Umbria si Marche.Din fericire  au fost doar 20 de persoane ranite, insa pagubele materiale sunt majore.
Zeci de mii de oameni au fost evacuati din zona  iar un munte s-a crapat in urma cutremurului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si