Au fost momente sfâșietoare, iar lacrimile au curs continuu pentru tânărul de 33 de ani care a fost ucis în urma unei altercații în fața unui club din capitala britanică. Slujba de înhumare a avut loc astăzi, la ora 12, la biserica Sfântul Fanurie din București.

Citeste si: Trei constănțeni și-au cumpărat mașini second hand, iar acum Poliția le-a bătut la ușă! AI grijă să nu pățești și tu la fel!

La căpătâiul lui Tudor au plâns părinții, iubita, dar și cei care l-au cunoscut pe sportiv.

A fost ucis în timp ce lucra ca bodyguard la Londra.

Tudor Simionov, fost canotor la Dinamo și practicant de kickboxing, a fost victima unui război pentru supremație purtat între grupări rivale de traficanți de droguri.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Citeste si: "Îmi făceam cumpărăturile liniștită, când m-a lovit din senin. A vrut să omoare copilul în fața mea"- O profesoară din Târgoviște i-a terorizat pe locuitorii din oraș!

Românul, care lucra ca paznic, a fost înjunghiat mortal de Revelion, în fața unui club din Londra în care lordul Eddie Davenport a organizat o petrecere sexuală.

Potrivit presei britanice, principalul suspect în cazul uciderii lui Tudor Simionov a fugit din Marea Britanie și a ajuns în Iordania! Tudor Simionov avea centura verde la kickboxing, treapta 4 din 10, însă nu avea experiență în meseriile de protecție și pază, care sunt cu totul altceva.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si