Pentru ca lui Ştefan să-i fie bine, să fie tratat în condiţii bune, părinţii au decis sa-l opereze la un spital privat şi au ales unul dintre cele renumite, din Capitală. Iar pentru operaţie au plătit 11.000 de lei, în avans.

Sâmbătă, Ştefan a fost operat şi medicii au spus că totul a decurs normal, aşa că a fost mutat într-o rezervă, iar părinţii au fost cei care l-au vegheat după ce s-a trezit din anestezie şi când a început să se simtă tot mai rău.

Cadrele medicale i-au asigurat că totul este normal, însă după circa nouă ore de la operaţie, copilul a făcut stop cardiac. Cum nu au reuşit să-l resusciteze, a fost alertat SMURD-ul, care nu a putut decât să declare decesul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Familia lui Ştefan locuieşte în Găeşti şi este încă şocată de dispariţia micuţului lor. O echipă a Ştirilor Kanal D a fost acasă la băieţel şi a stat de vorbă cu părinţii acestuia, care sunt distruşi de durere.

Un reportaj emoţionant urmăriţi, diseară, de la 18.45, la Ştirile Kanal D


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si