Ioana Laura Bunda, soția primarului din comuna Boțești, Argeș, a fost găsită decedată joi dimineață, 9 noiembrie. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ca viața sa să fie salvată. 

”În ziua de 9 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că pe raza localității Boțești, o femeie în vârstă de 33 de ani a fost găsită spânzurată”, au anunțat

autoritățile.

A fost deschisă o anchetă în acest caz.

Imagini emoționante de la priveghiul soției primarului din Argeș. Apropiații sunt în stare de șoc

Imagini emoționante de la priveghiul soției primarului din Argeș. Apropiații sunt în stare de șoc

Apropiații Ioanei sunt în stare de șoc

Ioana Laura a fost o fire veselă, care nu prezenta semne de depresie. Era foarte iubită și apreciată de persoanele din jurul său.

,,Nu am cuvinte să spun cât de mult te-am apreciat și te-am prețuit ca om, ca femeie, ca mamă și ca soție devotată familiei tale.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Coaforul a fost pasiunea și visul tău pe care nu ai apucat să ți-l împlinești.

M-am bucurat nespus să te văd alături de noi, luni, la seminar.

Nu m-aș fi gândit că n-am să-ți mai văd chipul tău blând niciodată. Odihnă veșnică om bun...îmi pare atât de rău!'', este unul dintre mesajele postate pe pagina de Facebook.

Persoanele apropiate sunt în stare de șoc cu privire la faptul că Ioana Laura Bunda nu mai este. Aceștia s-au adunat la priveghi, pentru a petrece ultimele momente cu ea. 

Imagini emoționante de la priveghiul soției primarului din Argeș. Apropiații sunt în stare de șoc

Imagini emoționante de la priveghiul soției primarului din Argeș. Apropiații sunt în stare de șoc

Înmormântarea sa va avea loc duminică.

Ioana Laura, o femeie minunată și o soție devotată

Ioana Laura Bunda a fost o fire blândă și plină de viață, dar și o mămică împlinită.

,,Era nașa fratelui meu..era o femeie blândă și plină de viață, o mămică a trei copilași frumoși, o mămică împlinită, o femeie minunată și o soție devotată! Dumnezeu s-o ierte!'', a declarat o apropiată în exclusivitate pentru știrilekanald.ro.

Ioana Laura a lăsat foarte multă durere în urma ei, dar și multe semne de întrebare. Aceasta avea trei copii, care au rămas fără mamă.

O prietenă de-a Laurei a vorbit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro  despre familia frumoasă pe care o avea, dar și cât de extraordinară era aceasta. Prietena Laurei este în stare de șoc de la momentul în care a aflat vestea tragediei.

”Era o fată extraordinară, o familie frumoasă. Am cunoscut-o personal atât pe ea cât și pe soțul ei și copii! Îmi pare foarte, foarte rău! Dumnezeu să odihnească sufletul ei blând!”, a spus prietena Laurei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si