Avem imagini cu locul de veci al criminalului din Caracal! WOWbiz.ro vă arată în exclusivitate fotografii cu mormântul ”monstrului” din Caracal care a răpit, a sechestrat și a ucis fete luate cu mașina la ocazie.

În imagini se pot observa mormanele de gunoaie ce ”patronează” locul de veci al lui Gheorghe Dincă, acolo unde părinții bărbatului au fost înmormântați. Mai mult de cât atât, și buruienile au crescut, semn că nimeni nu s-a îngrijit de mormânt.

Citeste si: Familia Luizei Melencu speră în minuni: ”Luiza nu este moartă”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dezvăluiri emoționante despre sora Alexandrei Măceșanu! Ce spune micuța de 10 ani despre sora ei mai mare, răpită de Gheorghe Dincă EXCLUSIV

Citeste si: O nouă bombă în cazul Caracal! Luiza se afla în casa lui Gheorghe Dincă atunci când a fost adusă Alexandra!

Tatăl lui Gheorghe Dincă s-a sinucis în podul casei

În mod șocant, ca și întregul cazul de acum de altfel,  tatăl criminalului de la Caracal s-a sinucis de ziua nepoatei!  Daniela a susținut, în detaliu, că, la momentul tragediei, bunicul avea 72 de ani și drama s-a petrecut chiar în Casa Groazei.

”Bunicul meu a murit în casa veche, care a fost demolată, dar tot acolo, în curte. A fost de ziua mea, când eram eu mică, din cauză că omul a fost alcoolic şi tata îl ruga să lase băutura.

Dar nu a vrut să se lase şi s-a sinucis. Asta a fost alegerea lui. Tata l-a văzut fără vlagă”, a declarat Daniela Dincă la RTV.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si