Close sidebar
Close sidebar

Imagini fabuloase cu Boureanu la sectia de politie! Face yoga si canta ca sa isi revina din pumnii incasati!

Noi imagini nedifuzate pana acum, din scandalul lui Cristian Boureanu cu politia, au iesit la lumina. La doar doua ore de la pumnul incasat de catre fostul politician, cel care l-a lasat inert, Boureanu incerca sa-si revina facand... yoga.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE: In alte imagini surprinse de la sectie, Cristian Boureanu sa pe un scaun si canta o melodie ritmata, sa-si revina probabil din ameteala.

In urma cu aproape o saptamana, Cristian Boureanu a reusit sa imparta tara in doua. A intrat in conflict cu mai multi agenti de la politie si a sfarsit prin a fi 'sifonat' bine si arestat pentru 30 de zile. Cristian Boureanu a agresat un politist, iar acesta din urma i-a raspuns printr-un pumn care l-a lasat lat pe fostul politician.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Ulterior au aparut o serie de imagini filmate la scurt timp dupa ce a fost arestat.

Imaginile au fost surprinse in sectia de politie, intr-un moment in care fostul parlamentar a fost lasat singur intr-o incapere. Cristian Boureanu a incercat sa se reculeaga dupa pumnul incasat de la politistul Ovidiu Andrei si s-a apucat sa faca exercitii de yoga, fara sa-i pese ca ar fi putut fi vazut de cineva.

Sursa: WOWbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI