Cu toate acestea, Faimosul are un fan cu totul şi cu totul special. O domnişoară răsfăţată pe care fotbalistul o consideră chiar copilaşul lui. Mai exact, simpatica pisicuţă neagră, Jesica.

”Când ştie că trebuie să înceapă Exatlonul se pune în faţa televizorului şi miaună. Aşteaptă să îl vadă pe tăticul ei. Când nu e Cristi la joc, stă lângă mine. Dar când apare Cristi pe teren se apropie de ecran şi începe să se agite.

Miaună, cred că îl încurajează în felul ei, sare după mingile pe care le aruncă Cristi, face un adevărat show în sufragerie. De fapt, de multe ori, supărată că pierd Faimoşii, am trecut peste necaz datorită pisicii care face un show de mă face să mă prăpădesc de râs”, ne-a spus frumoasa soţie a lui Cristi Pulhac, Raluca.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De altfel, Jesica este rasfatata Faimosului. “Cristi a găsit-o pe stradă, a cules-o de afară. Era vai şi amar de capul ei, voiam să o dam. Dar ne-am ataşat atât de tare de ea, mai ales Cristi, pisica are un suflet aşa bun, e aşa lipicioasă, încât nu am mai putut să o dam.

Miaună cand îl vede pe Cristi, este ca un copil căruia îi lipseşte tatăl”, ne-a spus Raluca.

 

În altă ordine de idei, recunoaşte Raluca, este erăbdătoare să îl vada acasă pe Cristi. ”Mi-e dor de el. Ştiu că nu mai e mult, sper să plece ultimul de acolo.

Oricum, îmi place de el foarte mult, îi place că e exact cum îl ştiu, nu s-a schimbat, nu s-a înrăit. Abia aştept Crăciunul, sper să îl fac în braţele lui”, ne-a spus frumoasa brunetă.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si