Close sidebar
Close sidebar

Imagini FABULOASE cu cel mai înfocat suporter al lui Cristi Pulhac! La un pas să dărâme televizor în momentul în care Faimosul câştigă puncte Video

Cristi Pulhac este unul dintre cei mai buni Faimoşi din acest sezon al Exatlon România şi, evident, are o mulţime de fani care îl apreciază pentru felul lui echilibrat de a fi şi pentru umorul pe care îl demonstrează şi în momentele mai puţin plăcute din Republica Dominicană.

Radu C. Munteanu,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Cu toate acestea, Faimosul are un fan cu totul şi cu totul special. O domnişoară răsfăţată pe care fotbalistul o consideră chiar copilaşul lui. Mai exact, simpatica pisicuţă neagră, Jesica.

”Când ştie că trebuie să înceapă Exatlonul se pune în faţa televizorului şi miaună. Aşteaptă să îl vadă pe tăticul ei. Când nu e Cristi la joc, stă lângă mine. Dar când apare Cristi pe teren se apropie de ecran şi începe să se agite. Miaună, cred că îl încurajează în felul ei, sare după mingile pe care le aruncă Cristi, face un adevărat show în sufragerie. De fapt, de multe ori, supărată că pierd Faimoşii, am trecut peste necaz datorită pisicii care face un show de mă face să mă prăpădesc de râs”, ne-a spus frumoasa soţie a lui Cristi Pulhac, Raluca.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

De altfel, Jesica este rasfatata Faimosului. “Cristi a găsit-o pe stradă, a cules-o de afară. Era vai şi amar de capul ei, voiam să o dam. Dar ne-am ataşat atât de tare de ea, mai ales Cristi, pisica are un suflet aşa bun, e aşa lipicioasă, încât nu am mai putut să o dam.

Miaună cand îl vede pe Cristi, este ca un copil căruia îi lipseşte tatăl”, ne-a spus Raluca.

 

În altă ordine de idei, recunoaşte Raluca, este erăbdătoare să îl vada acasă pe Cristi. ”Mi-e dor de el. Ştiu că nu mai e mult, sper să plece ultimul de acolo. Oricum, îmi place de el foarte mult, îi place că e exact cum îl ştiu, nu s-a schimbat, nu s-a înrăit.

Abia aştept Crăciunul, sper să îl fac în braţele lui”, ne-a spus frumoasa brunetă.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI