Dacian Ciolos isi va incheia mandatul in fruntea guvernului dupa ce PSD-ul, partidul care  a castigat detasat alegerile parlamentare, va desemna un alt prim-ministru. Ciolos va avea astfel mai mult timp sa se dedice pasiunilor sale, una dintre ele fiind pescuitul.

Un amic al premierului a postat zilele trecute cateva fotografii inedite, care-l infatiseaza pe Ciolos la pescuit de stiuca, in Delta Dunarii, acesta mandrindu-se cu niste capturi absolut fabuloase.
Din poze se vede ca Dacian Ciolos nu este un novice, manuind cu dexteritate undita. "Sunt fericit ca am avut ocazia sa pescuiesc alaturi de omul ce avea sa devina cel mai tare prim-ministru al Romaniei, Dacian Ciolos. Respectele mele”, i-a transmis amicul lui Dacian Ciolos.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si