Leslie Hawke, mama actorului american Ethan Hawke, a scos la vanzare casa in care a locuit in ultimii 18 ani, cat a avut grija de Asociatia OvidiuRo, care si-a propus sa ajute copiii romani proveniti din familii defavorizate.

Conform unui anunt publicat pe un site de imobiliare, casa lui Leslie Hawke se afla intr-un sat din judetul Buzau (langa Sarata Monteoru) si este una traditional-romaneasca, renovata in totalitate in anul 2007.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Constructia are o suprafata utila de 168 mp si un teren aferent de peste 4000 mp. Sunt 5 camere plus doua bai, este racordata la apa si electricitate si are o centrala termica cu gaze. Desi casa arata cu adevarat superb, pretul este unul modest, comparabil cu cel al unui apartament in Bucuresti: 79.000 euro negociabil.

 

Leslie Hawke a marturisit ca, dupa 18 ani petrecuti in Romania, se va intoarce in Statele Unite. In urma cu cativa ani, ea s-a recasatorit, iar sotul ei locuieste in Texas. Asta nu inseamna ca mama lui Ethan Hawke va renunta definitiv la Romania. Ea va continua sa vina aici pentru a continua munca la asociatie, insa va avea resedinta stabila in Statele Unite. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si