Gica Popescu a investit masiv in domeniul imobiliar inainte de criza economica, cea mai mare suma platita de fostul mare fotbalist fiind cea de 15 milioane de euro, pentru o vila spectaculoasa ridicata in golful Santa Ponca din Palma de Mallorca.

Vila, cu o suprafata de 420 de metri patrati, pe trei nivele, cu 6 dormitoare si 5 bai, cu un centru spa la subsol, a fost inaugurata de Popescu, in vara lui 2009, cu un chef la care si-a chemat cei mai apropiati prieteni, niste amici din copilarie, dar si pe Gica Hagi.

La petrecere, invitatii au venit imbracati doar in haine albe si s-au distrat de minune, dansand pe terasa incapatoare a vilei, in imagini aparand chiar si sotia lui Popescu, Luminita. Ulterior, "Baciul" si-a folosit vila ca resedinta de vacanta, dar in 2013 a scos-o la vanzare, pretul cerut fiind de doar 7 milioane de euro, din cauza crizei.
Chiar si asa, vila nu a fost cumparata de nimeni. Dupa ce a iesit din inchisoare, unde a fost condamnat in Dosarul transferurilor, Popescu a facut o noua incercare de a vinde casa. El a cerut 4,8 milioane de euro, dar, deocamdata, vila se afla in continuare pe site-urile de imobiliare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si