Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Daca alti copii au talent la desen sau la muzica, baiatul din imagini este un adevarat Houdini. Cu o simpla miscare a degetelor, acest cocos pare sa adoarma in cateva secunde si sa ramana nemiscat atat cat vrea micul magician. Dar sa nu mai pierdem timpul cu vorba si sa-l vedem in actiune.

La un moment dat, cocosul pare ca se trezeste, semn ca vraja si-a cam pierdut efectul. Imediat se mai aplica un strop de magie si pasarea ramane cu picioarele in sus de parca ai zice ca e impaiata.

Chiar daca pare incredibil totul este cat se poate de real. Va asiguram ca pasarea este perfect sanatoasa si ca se poate deplasa singura. Tatal baiatului a trezit din somn cocosul ca sa arate ca totul este in regula.

Aceasta metoda de adormit animale a ajuns nu demult si in concursurile de talente.
Iat-o pe aceasta fetita cum adoarme o soparla in numai cateva secunde. Nu intelegem limba, insa sigur e vreun descantec eficient din moment de reptila ramane ca o statuie.

Si asta nu e tot, la fel au patit si broasca, iepurele sau catelul care nu s-au ridicat pana ce micuta nu le-a dat desteptarea.

Iat-o si pe cea mai ambitioasa dintre toate. Aceasta tanara reuseste sa convinga 5 pisici sa stea nemiscate cu fata in sus, in timp ce fac deliciul internetului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si